Reja e Isa Mustafë lë në hije nuset e e këngëtarëve, kaq e bukur u bë

Ish Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, po rri larg jetës politike për shkak të gjendjes shëndetësore.

Megjithatë, kontributi i tij dhe ajo çka përfaqëson ai në politikë, dihen e njihen.

Ndërkohë, jeta vazhdon për të birin Besnikun dhe të shoqen e tij. I biri i Isa Mustafës nuk ka preferuar të merret me politikë, e megjithatë nuk i ka punët keq.

Reja e Isa Mustafës po duket shumë bukur në krahët e Besnikut. Ata gjithherë shfaqen shumë të lumtur përkrah njëri tjetrit, shkruan Kosovarja.

Sigurisht që edhe ish kryeministri i gëzohet kësaj lumturie të çiftit të ri.

SHPËRNDAJE