Roberti e mori rezultatin e analizave, ja çka ka ndodhur me të

Këngëtari Robert Berisha ka përfunduar ‘aventurën’ e tij 14-ditore në karantinë, përmes së cilës tërhoqi vëmendje që me të arritur.

Berisha që u izolua në konvikt pas kthimit nga Amerika, përgjatë dy javëve nuk përtoi për asnjë moment që të bëjë atmosferë përmes videove të ndara nga konvikti numër 8.
E sot, ai ka marrë rezultatet e analizës.

Përmes rrjeteve sociale, Roberti ka treguar se ka rezultuar negativ me virusin sars-coV-2 dhe është lëshuar për në shtëpi këtë mëngjes.

Kujt do i mungojë atmosfera e Robertit nga karantina? Pa diskutim, të gjithëve.

SHPËRNDAJE