Seanca nis me një minutë heshtje

Ka nisur seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës me një minutë heshtje në nderim të viktimave të masakrës në Izbicë dhe në Podujeve.

Seancë e Jashtëzakonshme është thirrur për mbylljen e lojërave të fatit si dhe për zëvendësimin e orëve të humbura gjatë grevës në arsim.

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka thënë se sot lojërat e fatit do të mbyllen përfundimisht.

SHPËRNDAJE