Serbi sulmon punëtorin e KEDS-it në Graçanicë

Një zyrtar i KEDS-it ka raportuar se gjatë orarit të punës ka shkuar në shtëpinë e një personi të komunitetit serb, për të lexuar njehsorin e rrymës elektrike, i njëjti e ka penguar dhe e ka kanosur.

Lidhur me rastin është kontaktuar prokurori, kurse rasti shkon në procedurë të rregullt.

Rasti ka ndodhur në fshatin Batush, ka bërë të ditur Policia e Kosovës

SHPËRNDAJE