Serbia refuzon ta respektojë marrëveshjen për menaxhimin e integruar të kufirit me Kosovën

Serbia vazhdon të mos i respektojë marrëveshjet e arritura nga dialogu me Kosovën në Bruksel.

Një marrëveshje e tillë që nuk po respektohet nga Beogradi është ajo për menaxhimin e integruar të kufirit.

Bashkimit Europian dhe Natalia Apostolovës iu ka dalë telash me shtetin e Serbisë, njofton Klan Koosva.

Kjo pasi ky shtet si nënshkrues i marrëveshjes për menaxhimin e integruar të kufirit, nuk po merrë pjesë në zbatimin e kësaj ujdie.

Kështu në objektin e ri në Merdarë, po punojnë vetëm policët dhe doganierët kosovarë.

SHPËRNDAJE