Sërish Prishtina me ajër të ndotur

Qytetarët e Prishtinës vazhdojnë të jenë të rrezikuar nga ndotja e madhe e ajrit.

Këto ditë, vlerat e ajrit po konsiderohen të pashëndetshme dhe të rrezikshme për qytetarët.

Nga matja e fundit që është bërë në orën 18:00 nga Qendra për matjen e cilësisë së ajrit e vendosur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë, vlera e ndotjes ka arritur në 153 dhe konsiderohet e pashëndetshme.

SHPËRNDAJE