Shefja e Kabinetit të Hotit i përgjigjet Selimit: 3 orë përgatitje dhe dakordime mbi parimet Bruksel

Shefja e kabinetit të kryeministrit Hoti, Ardita Dushi, që ishte në takim me Vuciqin në Bruksel, ka publikuar një fotografi, për t’iu përgjigjur Selim Selimit të AAK’së.

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, që është përfaqësues i Ramush Haradinajt dhe i AAK’së në Qeveri, ka shprehur vazhdimisht pakënaqësitë e tij që, kur shkuan në Bruksel, kryeministri Avdullah Hoti nuk e mori në takim me presidentin serb, Aleksandër Vuciq.

Dushi i është përgjigjur për këtë ministrit Selimi.

Ka publikuar një fotografi që, sipas saj, është e datës 16 korrik, dhe aty është folur e ka pasur dakordime.

Në fotografi shihet kryeministrit Hoti, ministri Selimi, vetë Dushi, dhe zëvendëskryeministri Driton Selmanaj.

“3 orë përgatitje dhe dakordime mbi parimet Bruksel 16.07.2020 #PuzzleCompleted”

Ndërkaq, sic ka thënë ministri Selimi, formacioni i pjësëmarrjes në takimin Hoti – Vuciq, ka qenë 1+1, e sipas ministrit, Hoti ka zgjedhur që aty të hyjë me shefen e tij të kabinetit, Ardita Dushin, në vend se ta marrë atë si partner të koalicionit.

SHPËRNDAJE