Shefqet Krasniqi për femrat që shkojnë në deti: S’je tjetër, përpos një prostitutë, deti është haram i madh (Video)

Ish imami i Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi përmes një video thotë se shkuarja në deti është një prej harameve (mëkateve) më të mëdha për myslimanët, por dhe ato femra që shkojnë në plazh konsiderohet prostituta.

Nuk është hera e parë që Shefqet Krasniqi del publikisht me deklarata të tilla, për më tepër, shikoni videon e mëposhtme.

YOU MAY
SHPËRNDAJE