Shembet trotuari te ‘Rruga C’ në Prishtinë

Një pjesë e trotuarit është shembur te ‘Rruga C’ në Prishtinë gjatë ditës së sotme.

Sipas informacioneve të para jo zyrtare besohet se askush nuk ka pësuar lëndime.

Siç kanë njoftuar vrojtuesit, shembja e trotuarit ka ndodhur për shkak të punimeve që po bëhen në ndërtim.

Kjo i ka shqetësuar qytetarët që janë detyruar të dalin në vendin e ngjarjes dhe ta shohin se çka ka ndodhur.

SHPËRNDAJE