Shfaqet edhe një gjarpër i rrezikshëm në Gërmi (PAMJE)

Dje në një pjesë të Parkut të Gërmisë është shfaqur një gjarpër.

Periskopi ka siguruar videon, në të cilët duket gjarpri fare afër që si duket është tek fushat e Baketbollit.

Nuk është hera e parë që atje janë parë gjërpërinj të rrezikshëm. Muaj më parë në Gërmi ishte fotografuar një gjarpër i cili bën pjesë në gjarpërinjtë më të rrezikshëm në botë.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë)

Në Gërmi dyshohet se ka gjarpërinj helmues, që janë ndër 10 më të rrezikshmit në botë. /Periskopi/