Shikojeni betejën frontale mes UÇK-së dhe paramilitarëve serbë (Video)

Në dy video të ndara të agjencisë së lajmeve Associated Press mund të shihni luftën frontale të UÇK-së me paramilitarët serbë. Por videot e bëra jo domosdoshmërish kanë lidhje mes vete.

Video e parë, në 3 minuta e 12 sekonda, tregon anën e paramilitarëve serbë, bashkë me frikën dhe sharjet që ata bëjnë deri sa luftojnë.

Në të dytën, shihen pozicionet e ushtarëve të UÇK-së, me cigare në gojë, derisa disa prej tyre mbesin të plagosur.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Shikoni videot:

SHPËRNDAJE