Shikoni çfarë veture luksoze vozitë gruaja e Memli Krasniqit

Meliza Krasniqi është bashkëshortja e ish këngëtarit, tashmë politikanit Memli Krasniqi.

Çifti janë bashkë orej shumë vitesh, që në rini të hershme, shkruan “Kosovarja”.

Meliza është grua e shkolluar, profesioniste, gjithashtu duket edhe mjaftë bashkohore.

Siç thuhet, raporti mes saj dhe Memlit është i shkëlqyer, pasi ata janë edhe bashkëshort, por edhe miq të mirë, shkruan “Kosovarja”.

Gruaja e Memlit merret me punën, por edhe fëmijët, që i përcjell deri në shkollë. Ajo këtë mëngjes është parë fuke vozitur një xhip te zi të tipit Wosfagen.

SHPËRNDAJE