Shikoni si ndalon zemra kur ndërron jetë njeriu

Shpesh është folur për trupin dhe shpirtin e njeriut, por a e dini se çfarë ndodh në çastet e fundit të jetës së njeriut?

Më poshtë do ju pasqyrojmë një video ku shpjegohet gjithçka, se sa i vështirë është shkëputja e shpirtit nga trupi në momentet e fundit.

Videoja e publikuar në Facebook, ka marrë qindra mijëra shikime.

Shikojeni atë:

SHPËRNDAJE