Shkenda Dubova shanë e bërtet gjatë emisionit

Këngëtarja Shkenda Dubova ka qenë e ftuar dje një emisionin “Express Rozë” në T7, ku ka folur për jetën e saj.

Gjatë intervistës ajo i ka realizuar edhe një kamerë të fshehtë moderatores së emisionit Festa Qoqajt.

Teksa Qoqaj donte të bënte pëmbylljen e emisionit, Dubova e ndërprente duke folur në telefon me një person, të cilin edhe e shante.

Në fund, iu kthehet edhe kamermanëve dhe iu bërtet.

Kamerën e fshehtë dhe reagimin e moderatores mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme.