Shqiptari po festone fitoren e Kroacisë, por ja si e përdhos flamurin kombëtar ky tifoz kroat

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Kroacia shënoi fitore historike kundër Anglisë duke kaluar në finale të kampionatit botëror Rusia 2018.

Kësaj fitoreje iu gëzuan tejmase edhe shqiptarët anëkënd botës.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Derisa shqiptarët po festonin fitoren e Kroacisë me flamur kombëtar, një tifoz kroat përdhos flamurin kuq e zi

Shikojeni videon se çfarë gjesti poshtërues bën ndaj simbolit tonë kombëtar:

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE