Shtutica, Polluzha dhe Gllobari në mbështetje të fuqishme për Ferat Shalën

Kandidati për deputet nga radhët e PDK-së, Ferat Shala, ka marrë mbështetje të fuqishme në fshatrat e Drenicës si Shtutica, Polluzha dhe Gllobar, raporto Gazeta Online Veriu.info.

“Qyetetaria aktive e kësaj pjese të Drenicës, edhe në këto zgjedhje, po kërkon nga ne përfaqësuesit e partive politike, politika programore konkrete për zhvillimin të gjithëmbarshëm të vendit tonë.Drenica qëndron fuqishëm në mbështetje të programit “Rimëkëmbje” të PDK-së” – shkruan Ferat Shala.

Postimi i plotë i Shalës: