Shumica e femrave do donin që meshkujt të bënin këtë gjë gjatë seksit…

Gratë kanë vendosur të zbulojnë fantazitë e tyre seksuale në një studim të ri. Ato kanë treguar se çfarë u pëlqen që të bëjnë meshkujt në dhomën e gjumit.

Sipas studimit të kryer nga Lovehoney, shumica e vajzave pëlqejnë bondazhin. 75 përqind e femrave thonë se kanë provuar të lidhen gjatë seksit dhe 70 përqind thonë se do donin që partneri ta provonte më shpesh.

Kjo nuk është hera e parë që studimet zbulojnë fantazitë më të errëta seksuale.

Së fundmi një studim në “The Journal of Sex Research” zbuloi se gjysma e njerëzve kanë fantazi seksuale devijante.

Për më shumë, një e treta kanë vepruar sipas dëshirës së tyre të paktën njëherë.

Një studim me mbi 1 mijë kanadazë ka zbuluar se ato dëshira seksuale, që konsiderohen anormale nga psikiatrët, janë në fakt shumë më normale nga sa mendoni.