Shyhretja shkon në Brezovicë, por kush është personi që po e shoqëron

Janë figurat e njohura ku pjesën e kohës së lirë e kalojnë në vendet turistike, disa zgjedhin breg detin e disa të tjerë malet apo bjeshkët.

E deri sa koha është duke u ftohur e në zyrtarisht kemi hyrë në stinën e vjeshtës, për këngëtaret është një kohë më pak aktive, sidomos për dasma dhe ahengje familjare, e gjithashtu edhe për koncerte, shkruan Kosovarja

Sezoni i verës ishte i ngarkuar për Shyhrete Behlulin e pse mos të gjejë pak kohë për pushim, e ajo ka zgjedhur një vend shumë të bukur dhe të shëndetshëm për të pushuar e kjo është Berzovica.

Në këtë rast këngëtarja ka publikuar këtë fotografin edhe në një arsye tjetër, personi pranë saj është duke mbjell fidane të reja, e ky është një veprim jashtëzakonisht shumë me vend, pasi që vendi ynë ka nevoje për sa me shumë gjelbërim dhe ajet të pastër.

SHPËRNDAJE