Si e ëma si e bija, Engji ia ‘vodhi’ edhe buzëqeshjen Shyhretës

Engji si Shyhretja.

Engjëllushë Salihu po vazhdon ta mbajë publikun në duar dhe këtë po e arrin jo vetëm me këngë të bukura, por edhe me postime të ndryshme të cilat nuk kalojnë pa marrë vëmendje.

Edhe pse nuk ka kohë të gjatë që iu bashkëngjit skenës muzikore, për këto pak vite arriti të krijojë mjaft famë e suksese, shkruan “Kosovarja”.

Ajo po ashtu cilësohet si një femër mjaft e bukur, çdo herë elegante dhe e ëmbël si nëna e saj.

E në imazhin e fundit qe solli Engji, vërehete dukshëm se sa shumë i ka ngjarë nënsë së saj Shyhretes, aq shumë sa edhe buzëqeshja e saj e thotë të njëjtën gjë.

A iu duket edhe juve kështu?