Si filloj dashuria mes Rexhep Selimit dhe gruas së tij në luftën e UÇK-së

Shqipe Mehmeti-Selimi, gruaja e deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka treguar për  periudhën e luftës dhe pjesëmarrjen e saj në luftën e UÇK-së.

Ajo ndër të tjera, ka treguar edhe kohën kur e ka njohur Rexhep Selimin, tashmë burrin e saj.

“Si me Rexhën, unë jam takuar edhe me shumë bashkëluftëtarë te tjerë por, pash diçka tek ai dhe kështu me kohë, duke e parë, duke biseduar me të, normalisht që ndjenjat janë rritur për të dhe kështuqë,pasluftës, e kurorëzuam me martesën tonë”, ka thënë Shqipja.

SHPËRNDAJE