Si ta njihni femrën që ka nevojë për seks?

09 Kur femra është vazhdimisht nervoze, zakonisht me shaka thuhet se i mungon “vitamina K”, përkatësisht seksi. Mirëpo, ekzistojnë një sërë faktesh të cilat mund t’ju bëjnë me dije qartë që abstenimi seksual e ka pushtuar jetën e saj.
Femra pa seks të mjaftueshëm është sikur lulja pa ujë, ka thënë njëherë dikush, ndërkaq kjo mjaft qartë mund të shihet te femra,nëse i kushtoni kujdes disa imtësive dhe ndryshimeve të sjelljes së saj.

Ka disa shenja që një femër tregon se nuk ka pasur marrëdhënie seksuale kohët e fundit. Shenja jo vetëm në natyrën fizike, por dhe në sjelljen e tyre.

Përgjumja

Për shkak të mungesës së sedativëve natyrore siç është oksitocina, e cila tajohet gjatë orgazmës, femrat mund të kalojnë net të tëra pa gjumë.

Pamja e mplakur

Kolagjeni, që prodhohet nga marrëdhëniet e rregullta intime, e bën lëkurën të qetë dhe të butë. Për shkak të mungesës së tij, femrat mund të duken më të mplakura se sa janë. Progesteroni që trupi prodhon gjatë seksit largon aknet nga fytyra.

Të qenët e dhunshme me të tjerët

Zakonisht, zihet me të tjerët sepse nga mungesa e endorfinës ka një perceptim negativ për botën që e rrethon.

Shpesh konsumon barëra për dhimbje

Shpesh konsumon barëra për dhimbje, pasiqë nga mungesa e oksitocinës që ka efektin e morfinës, ka nevojë për të zbutur dhembjet dhe shtrëngimet.

Vazhdimisht është e neveritshme

Marrëdhëniet intime shpesh rritin sasinë e antitrupave antivirale për 30%.

Rregullisht harron gjithçka

Zakonisht është e sëmurë, harron gjithnjë dhe gjithçka dhe ka mendim negativ për vetveten. Besoni apo jo, seksi ka rol kyç në krijimin e vetëbesimit tek femrat.

SHPËRNDAJE