Si u bë Blerta Syla gruaja e Veton Surroit (FOTO)

Blerta Syla njihet si miss-i i Kosovës të vitit 1995. Ndërsa, disa tjerë e njohin edhe si aktore e piktore.

Së fundi e njohin edhe si bashkëshorte e publicistit e politikanit të njohur gjithandej, Veton Surroi, shkruan Kosovarja, për Blerta Sylën.

Ajo mu në kulmin e famës së saj u martua me Vetonin, dhe ka dy djem.

Ja si dukej Blerta kur ishte e re , por me emër e popullaritet të madh .

Veçohej për perfomancën e saj , sidomos me flokët e gjata , të zeza dhe të drejta, për të cilat thoshte : kam arsye pse i mbaj flokët drejta.

Edhe tash Blerta i mban flokët e drejta , duket bukur dhe pak gjë dallon nga vitet e mëhershme përkundër moshës që e ka tani .

SHPËRNDAJE