Si u bë që 18 vjeçari ta ngasë autobusin në Skënderaj? Flet nëna e tij

Mësimin e kishte përfunduar dhe po e priste autobusin për t’u nisur për shtëpi.

Por, 18 vjeçarit G. Ahmeti nga Rrezalla e Skënderajt nuk iu prit dhe hipi në një tjetër autobus.

Ai e ndezi mjetin e kompanisë “Bajriqi” dhe e nisi, meqë shoferi nuk ishte në të.

Nga stacioni i qytetit doli në rrugën kryesore ku edhe e goditi një veturë.

SHPËRNDAJE