Situata e fundit në pikat kufitare, ja ku ka pritje

Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufijve, njofton se në të gjitha pikat kufitare të Kosovës nuk ka pritje të gjata të veturave që hyjnë dhe dalin në territorin Kosovës.

Në çdo kohë mund të informoheni lidhur me pritjet në kufijtë e Kosovë në hyrje dhe dalje.

Sipas të dhënave të fundit të QKMK-së, në pikën kufitare në Vermicë, pritjet për të hyrë dhe për të dalë nga territori i Kosovës në këto momente shkojnë nga 3 deri në 5 minuta.

  • Në pikën kufitare Hani i Elezit pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në Mendare pritja është 3 deri 5 minuta për të dalur nga Kosova. Ndërsa për të hyrë në Kovë pritja është 20 deri 30 minuta.
  • Në pikën kufitare Dheu i Bardhë pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në pikën kufitare në Mutivodë pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në Jarinje pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në Bërnjak pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në pikën kufitare në Kullë pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në Qafë e Morinës pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në Qafë e Prushit pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.
  • Në Glloboqicë pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalur.