‘S’jam dakord, edhe Shqipëria i ndihmoi Kosovës’: Fansi i lë komentin epik Ilda Bejlerit

lda Bejleri u komentua gjatë këtyre ditëve për deklaratën e saj në lidhje me ndihmën që po bëjnë kosovarët për Shqipërinë.

Por ajo nëpërmjet disa postimeve në Instagram ka dashur që publikisht t’i falënderoj të gjithë ata që po japin kontributin e tyre për Shqipërinë dhe nuk ka harruar ta përmend Kosovën e ky fakt i ka lënë përshtypje dikujt prej ndjekësve i cili edhe e ka uruar që të martohet në Kosovë.

‘Je një nga pak ato që ke përmend sod kosovën për bujarinë uroj t’martohesh në ks’, ka qënë njëri nga shkrimet.

Dhe sigurisht nuk ka munguar edhe përgjigja e Ildës e cila duket se nuk e ka problem në cilin vend martohet vetëm se burri i saj të jetë shqiptar.