Skandal, prifti qëllon foshnjën me shuplakë gjatë pagëzimit, reagimi i babës i papritur!

Një prift francez e ka qëlluar me shuplakë një foshnje vetëm pse nuk ndalonte së qari.

Një grua dhe një burrë, që supozohet të jenë prindërit e bebes, reagojnë të shokuar dhe tentojnë t’ia marrin fëmijën.

Ndonëse nuk dihet se kur është xhiruar ky incident, mësohet se kjo ka ndodhur në në ceremoni të mbajtur në Francë.

SHPËRNDAJE