Sot është një zonjë e bukur, po nuk do ta njihni Ramizën kur ishte e re

Moderatorja e lajmeve të RTK-së, Ramize Murtezi-Shala është e njohur thuajse për çdo familje kosovare.

Ajo shoqëroi publikun në lajmet qendrore të RTK-së dhe është shumë e dashur për ta.

Përveç se moderatore ajo në shtypin rozë përfolet edhe si një femër tejet atraktive.

E këtyre komentimeve, Ramizja iu përgjigjet edhe me poza joshëse.

Pozat e tilla shihet se i ka pasur shumë përzemër qysh në rini, ku një fotografi e vjetër e saj e dëshmon këtë.

Me një pamje shumë më ndryshe e me një fotografi bardhë e zi, kjo është Ramizja e re./ORAinfo/

SHPËRNDAJE