Stephen King, autori amerikan që vuan nga një sëmundje e çuditshme

Stephen King autori bestseller i horrorëve, vuan nga triskaidekaphobia, e njohur ndryshe si frika nga numri 13, shkruan Gazeta Metro.

Stephen King është një autor amerikan, i romaneve të mbinatyrshmes dhe fantazisë.

Librat e tij janë shitur më shumë se 350 milionë kopje, shumë prej të cilave janë përshtatur në filma artistikë, miniseri, seri televizive dhe libra komikë.

Ai ka një frikë të madhe dhe që për shumë kë është e çuditshme, por megjithatë kjo sëmundje e ka një emër.

King vuan nga triskaidekaphobia, e njohur ndryshe si frika nga numri 13.

SHPËRNDAJE