Suedia publikon listën me futbollistët e ftuar për ndeshjen ndaj Kosovës

Përzgjedhësi i Kombëtares së Suedisë, Janne Andersson, ka publikuar listën me futbollistët e ftuar për ndeshjen miqësore ndaj Kosovës.

Kombëtarja e Suedisë gjatë muajit janar do të zhvillojë ndeshje miqësore, fillimisht me Moldavinë dhe më pas me Kosovën.

Ndeshja miqësore mes Suedisë dhe Kosovës më 12 janar të vitit 2020 në Doha të Katarit.

Përzgjedhësi i Suedisë, Janne Andersson, ka publikuar listën me futbollistët e ftuar për dy ndeshjet miqësore të janarit.

SHPËRNDAJE