3.8 C
Mitrovice, XK
22 February, 2020
Etiketimet 1

Etiketim: 1

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” pranohet në Rrjetin Akademik për Studime...

Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) është pranuar në Rrjetin Akademik për Studime Bashkëkohore (The Academic Association for Contemporary European Studies- UACES). Vendimi për anëtarësim...

Rikalo pezullon drejtorin pasi nuk i dha grant gruas së tij

Nenad Rikalo, ministër i Bujqësisë në Qeverinë së cilës i bën opozitë, të enjten, e ka pezulluar nga detyra kryeshefin ekzekutiv të Agjencisë për...

Banka më e madhe e Kosovës, ProCredit Bank përzë fukarenjtë

Banka më e madhe e Kosovës, ProCredit Bank (PCB) ka ndërmarrë politika që përzënë fukarenjtë. Klientët e kësaj banke nuk mund të marrin më kredi...

Drejtues të shtetit dhe ushtrisë së Iowa të SHBA-së në ceremoninë...

Në një ambient dhe ceremoni madhështore të zhvilluar në kalanë e qytetit të Vushtrrisë ku kanë marrë pjesë përfaqësues të lartë të Shtetit dhe...

Aksident në Shupkovc të Mitrovicës

Një aksident trafiku ka ndodhur sot në Magjistralen Mitrovicë – Prishtinë, më saktësisht në fshatin Shupkovc ku si pasojë kanë pësuar lëndime disa persona,...

Biznesmen e politikan nga Iowa e SHBA-së vizitojnë kompaninë ‘Pestova’

Biznesmen nga shteti i Iowa i SHBA-së, kryetari i qytetit Norwalk Tom Philips dhe anëtarë të Këshillit të atij qyteti, sot kanë vizituar kompaninë...

Vushtrria nis bashkëpunimin me qytetin Norwalk të SHBA-së

Në kuadër të bashkëpunimit mes dy qyteteve, kryetari i qytetit Norwalk të Shtetit të Iowas të SHBA-së, Tom Phillips, me një delegacion të gjerë...

Shikoni si vallëzon çuditshëm Mimoza Kusari para fjalimit në Amerikë

Deputetja Mimoza Kusari Lila ka udhëtuar për në ShBA, ku do merr pjesë në kampanjën “Dhuna nuk është çmimi që gratë duhet ta paguajnë...

Kjo ishte përplasja historike mes Hashim Thaçit dhe Albin Kurtit

Kjo ishte përplasja historike mes Hashim Thaçit dhe Albin Kurtit:

Këtyre kompanive Telekomi i Kosovës u ka borxh 6 milionë euro...

Viteve të kaluara Telekomi i Kosovës ndante dividendë të madhe në buxhetin e shteti, sa që vetëm në vitin 2010 i kishte paguar 80...

Gazeta Online