16.8 C
Mitrovice, XK
7 August, 2020
Etiketimet Bujar Klinaku

Etiketim: Bujar Klinaku

Sistemi zgjedhor në Kosovë dhe reformimi i tij!

Shkruan: BUJAR KLINAKU Shpeshherë shtrohet çështja se cili prej sistemeve zgjedhore është më i miri për një shtet? Nuk ka një sistem të vetëm të zgjedhjeve që...

Gazeta Online