Tayna plotë energji jo vetëm në koncerte, shikojeni se çfarë bën në palestër (VIDEO)

Tayna- emër që vonë u inkuadrua në muzikë por që arriti të jetë ndër më të kërkuarat në çdo vend ku ka shqiptar.

Ketë famë të madhe e arriti pas një përkushtimi të madh në punë dhe energjisë së saj të palodhshme duke qenë gjithmonë e afërt me ndjekësit e saj

Edhe pse akoma ekziston rreziku nga shpërndarja e virusit, ajo i ka nisur koncertet për të cilat duket se ishte përmalluar mjaftë.

Duket se me ‘kall’ nuk e ka hobi veç në koncerte por edhe në palestër.

Kjo u bë e ditur me anë të një video të shpërndarë në rrjete sociale në të cilën shihet Tayna duke bërë lëvizje provokuese më të pasmet e formësuara gjë e cila duket normale për të.

Për më shumë shikojeni videon dhe binduni.

SHPËRNDAJE