Thaçit i dërgohen disa pako në zyrën e tij, e pabesueshme çfarë kanë brenda

Me moton “President konsumo prodhime vendore, e ke më lirë dhe më mirë”, sot, në orën 15:00, Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) i dërgon presidentit Hashim Thaçi pako me verëra vendore, që kanë fituar edhe çmim ndërkombëtar.

Ky aksion simbolik ka për qëllim të sensibilizojë qytetarët për keqpërdorimin e buxhetit nga pushteti.

Kjo iniciativë vjen pas publikimit të faturave astronomike të hargjimeve të Hashim Thaçit si kryeministër i vendit.

SHPËRNDAJE