Toka nesër do të goditet nga një stuhi diellore, priten shumë dëme | VIDEO

Stuhia diellore, e cila nesër pritet të godasë Tokën, ka mundësi të shkaktojë probleme në furnizimin me energji elektrike, dëmtimin e satelitëve dhe të shkaktojë aurora mahnitëse.

Një stuhi e madhe diellore është drejtuar kah Toka dhe pritet ta godasë nesër, shkruan Daily Mail.

Stuhia mund të godasë satelitët, të ndërpresë energjinë elektrike dhe të përhapë aurora në Polin e Veriut.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Administrata kombëtare amerikane për oqeani dhe atmosferë thotë se stuhia diellore do të jetë një stuhi “minore” G-1.

SHPËRNDAJE