Tomë Gashi tregon se a është përleshur fizikisht me përfaqësuesin e PSD-së

Avokati, Tomë Gashi ka mohur lajmin se ka ndodhur përleshje fizike ndërmjet tij dhe përfaqësuesit të PSD-së, Nol Nushi.

Kështu ka bërë të ditur Gashi për Gazetën inFokus.

“Nuk ka ndodh asnjë përleshje fizike”, ka deklaruar ai.

Ndërsa më herët u raportua se një përleshje fizike ka ndodhur mes Gashit e brenda në studio e RTK-së.

SHPËRNDAJE