Transformimi i makinës, që u ndryshk për disa vite

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Entuziastët e makinave e kanë marrë nga një pjesë malore e Shën Petersburgut të Rusisë, një Acura NSX që ishte braktisur para disa vitesh.

Për të mos e dërguar si metal skrapi, vetura që ishte shumë e popullarizuar gjatë viteve 1990, i është nënshtruar një renovimi të detajuar, transmeton Telegrafi.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Deri tani në të janë investuar 15 mijë euro, por pritet që të kryhen edhe ca punë derisa të bëhet transformimi i duhur.

Raportohet se vetëm 20 modele NSX kanë hyrë ndonjëherë në shtetin rus, ndaj është mister pse u braktis.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE