“Trepça” 8 milionë euro borxhe, kryetarët e sindikatave kërcënojnë me eskalim nëse nuk marrin nga 100 euro dhuratë

Kryetari i sindikatës i cili vazhdimisht është prononcuar për gjendje të rëndë financiare dhe falimentim të ndërmarrjes, kanë nenshkruar kerkese permes te cilit kerkon 100 euro dhe nga nje dhurate per Vit te Ri.

Madje ai permes kesaj kerkese kercenon se ne rast se nuk realizohet kjo kerkese situata mund te eskaloj, raporton Veriu.info

Sipas informatave qe posedon Veriu.info, ndermarrja Trepça ka mbi 8 milion euro obligime te pa paguara nder vite.

Paga mesatare ne kete ndermarrje eshte mbi 750 euro, gje qe tejkalon pagat mesatare te vendeve ne rajon.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE