Trishtuese! Ja çka ndodhi derisa po varrosej Florenc Beqiraj

Trupi i pajetë i Florenc Beqirajt ka mbërritur më në fund në qytetin e Shkodrës.
Arkivoli, i mbuluar me një flamur shqiptar ka qenë vendi ku janë derdhur lotët e familjarëve.

Nëna e Florencit, gjyshja dhe të tjerë familjarë kanë pritur në banesë trupin e të voglit të tyre dhe menjëherë heshtja është zëvendësuar me të qara dhe klithma dhimbjesh.

Një skenë mjaft e fortë e njëkohësisht pikëlluese, aqsa disa familjarëve u kanë rënë të fikët kur arkivoli i 23 vjeçarit ka hyrë në pragun e shtëpisë.

SHPËRNDAJE