Tronditet gjermani: Shqiptari iu paraqit si ‘kopshtar’, por pas marrjes së pagesës ja çka i del | FOTO

Të shumtë janë emigrantët shqiptarë të cilët vuajnë për një vend pune kur mbërrijnë në vendin pritës.

Të emigruarit jashtë është shumë e vëshrë, e akoma edhe më shumë qëndrueshmëria ekonomike.

Një shqiptari i cili ka disa vite që jeton në Berlin i ka ndodhur një situatë e pazakontë me patronin e tij.

Ai e ka marrë atë për t’i rregulluar kopshtin duke i besuar edhe heqjen e barërave të këqija, por është befasuar nga rezulta.

I riu shqiptar pasi ka marrë pagesën, i ka rrëfyer punëdhënësit se në fakt ishte mekanik dhe nuk kishte lidhje me kopshtarinë. I indinjuar burri ka shkruar:

E thirra “mjeshtrin” e kopshtit, shqiptar ishte dhe ai dhe shih çka bërë… terror! Mirepo në fund më tha jam mekanik. Shqiptar qe kishte ngel pa pune…tha jam kopshtar… pastaj doli mekanik”.

SHPËRNDAJE