“Trump do të vijë në Beograd për t’i dhënë fund një marrëveshje mes serbëve dhe shqiptarëve?”

Presidenti Donald Trump do të vijë në Serbi në të ardhmen e afërt për të mbështetur dhe finalizuar një marrëveshje  mes serbëve dhe shqiptarëve, shkrun Telegrafi serb.

Ky është shkurtimisht një mesazh që do të sjellë në Beograd më 10 shtator nga një nga bashkëputorët kryesorë të Tramp dhe njeriu përgjegjës për misione të veçanta, senatori Ron Johnson. Siç njofton telegrafi serb duke mësuar prej burimeve diplomatike, për vizitën Johnson në Beograd, detyra e tij, ndër të tjera, do të jetë për të përgatitur terrenin për ardhjen e presidentit amerikan, i cili do të shënojë zgjidhjen përfundimtare të problemit të Kosovës.

Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit të SHBA-së, Wes Mitchell, tha se është e qartë se kjo vizitë është e një rëndësie të madhe.

Ron Johnson është Kryetar i Nënkomitetit për Evropën në Komitetin e Punëve të Jashtme të Senatit Amerikan.

Ron Johnson (majtas) dhe Aleksandar Vuçiq
SHPËRNDAJE