Turqit sikur shqiptarët – Me traditë të gjuajtes me armë në dasma

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një video që po qarkullon në Facebook me disa turq që gjuajnë me armë në një dasmë ka bërë bujë në këtë rrjet social.

Tradita e çmendur e gjuajtjes me armë në dasma nuk praktikohet vetëm në Kosovë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Në një video të shpërndarë me qindra-mijëra herë në Facebook, shihet një numër i madh i turqve teksa gjuajnë me armë, me një rast ahengu.

Për më shumë, ndiqeni videon më poshtë.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE