U ndërtua pas luftës, shikoni tani gjendjen e kësaj shkolle në Kosovë (Video)

Në gjendje aspak të mirë gjendet një shkollë në fshatin Dollc të komunës së Klinës.

Sipas një videoje që një lexues e ka dërguar në redaksinë e Indeksonline, shihet se në çfarë gjendje kaosi janë klasat dhe korridoret e shkollës që u ndërtua pas luftës.

Aty më nuk mbahet mësim, ndërsa nxënësit të gjithë udhëtojnë për në Klinë për të vijuar shkollimin.

Më poshtë iu sjellim pamje të kësaj shkolle të shkatërruar./Indeksonline/

SHPËRNDAJE