U njohët me djemtë e tij, po a e njihni gruan e Halil Kastratit?

Hoxha i njohur nga Prizreni, Halil Kastrati vazhdon me humanizmin e tij.

Edhe pse ai po përballet me sëmundjen e vështirë të djalit të saj, kjo nuk e ndalë që të ndihmojë familjet me nevojë.

Këtë ai e bën në forma të ndryshme dhe të veçanta.

Halili është shumë aktiv në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

Përmes rrjeteve sociale u njohëm edhe me djemt e tij, të cilën duket se i kanë ngjarë babait.

Por, deri më tani ende nuk jemi njohur me gruan e tij.

Mbase nuk do që atë ta bëjë publike./ORAinfo/

SHPËRNDAJE