Udhëkryqet e Kosovës: Dialogu pas zgjedhjeve?!

Mungesa e konsensusit politik dëmton interesin e Kosovës.

Përfshirja direkte e ShBA-së paraqet ndryshim të formatit të dialogut.

Çfarë duhet të bëj Qeveria e re e Kosovës për të vazhduar dialogun me Serbinë, është tema politikë në të cilën pikëpamjet e tyre i shprehin analistët e Institutit Demokratik të Kosovës dhe të Grupit për Studime Juridike dhe Politike. Pos tjerash ata konsiderojnë se përfshirja direkte e ShBA-së paraqet ndryshim të formatit të dialogut.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE