Vaki kosovare, vozitë me këmbë në dritare

Në Kosovë, shumë gjëra kanë filluar të mos jenë më interesante, dhe të mos lënë përshtypje.

Mirëpo nganjëherë është e paimagjinueshme se çfarë mund të bëjnë njerëzit

Një “vaki kosovare” ka ndodhur në një nga rrugët e Kosovës.

Një shofer ka vozitur derisa njërën këmbë e ka vendosur në dritare të veturës.

Për këtë rast, lexues të Indeksonline kanë dëguar edhe video. /Indeksonline/

SHPËRNDAJE