Valdrini u bë baba në Amerikë… Por shikoni çfarë po bën Leonora Jakupi

Valdrin Sahiti sot përjetoi gëzimin më të madh. Ai u bë baba i një vajze dhe për herë të parë po shijon këtë ndjenjë.

Urime të shumta u drejtuan në adresë të tij dhe shumë nga figurat publike me të cilët ai bashkëpunoi.

E padyshim njëra prej tyre është edhe Leonora Jakupi, e cila shumë shpesh u pa në shoqëri të tij duke na dëshmuar miqësinë e tyre.(Kliko mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Por sot u prit një urim publik nga Leonora për shokun e saj, por këngëtarja duket se është e zënë me punë.

Ajo udhëtoi për në Stamboll dhe nga atje na ofroi disa imazhe të bukura nga vendet ku ajo po viziton./ORAvip/

SHPËRNDAJE