Valon Syla ka një përkufizim të çuditshëm për votat e diasporës

Analisti politik, Valon Syla se votat e diasporës më shumë janë një zhurmë e rrjeteve sociale. Syla tha se në esencë vota e diasporës është më shumë një zhurmë e rrjeteve sociale.

“Në esencë vota e diasporës është më shumë një zhurmë e rrjeteve sociale sesa që ka ndonjë ndikim në rezultat po aq sa në ndryshimin e kahut”, tha ai në Klan Kosova.

Gjithashtu ai theksoi se sipas rezultateve të numëruara deri më tani del që Vetëvendosje është e para, LDK e dyta dhe PDK e treta që nuk e prish edhe rezultatin vendor.

“Shihet që kërkesa dhe euforia ishte e madhe për të votuar nga diaspora. Me gjasë që edhe një pjesë ishte e nxitur edhe për fabrikim të votave, për të cilat ka pasë edhe akuza të përfaqësuesve të partive politike në bord të KQZ’së”, shtoi Syla.

SHPËRNDAJE