Vdes në rrethana misterioze një vajzë e gjetur në Shtime

Në QKUK sapo ka ndërruar jetë një vajzë rreth moshës 22 vjeçe.

Ajo ështe gjetur orë më parë në Shtime prane një objekti banesor.

Burime të Tribuna Channel bëjnë të ditur se askush nuk e di identitetin e saj dhe se askush nuk ka lajmëruar për dikë të zhdukur së fundmi. (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Është raportuar se ajo ka rënë nga objekti, por nuk ka pasur shenja të tilla.

Siç mëson Tribuna asnje dokument nuk i është gjetur vetëm ka një zinxhir me emër në të, emër që fillon me E.

SHPËRNDAJE