Vendosni një copë akulli në qafën tuaj dhe shikoni çka ndodhë

Nëse ju jeni si unë atëherë besoj se ju e përdorni akullin vetëm për ta ftohur pijen tuaj. Por të gjithë ne e kemi përdorur atë gabim.

Natyrisht që ata ende e ftohin pijen tuaj por shumica e njerëzve nuk e dijnë përfitimin shëndetësor nga akulli?
Ky sekret ka qenë i ruajtur mjaft mirë, por vënia e akullit në një pjesë të caktuar të qafës mund çuditërisht të ju bëjë të ndiheni më të rinj dhe më energjik.

Pika ku fundi i kafkës suaj bashkohet me qafën quhet Feng Fu dhe kjo është pika ku duhet të vihet akulli, shkruan viralthread.com.

Me vendosjen e akullit në qafë, trupi juaj përtërihet vetvetiu dhe ju bën të ndiheni plot jetë.

Këto janë disa gjëra që mund t’i bëjë:

Përmirson gjumin tuaj;
Ndreq disponimin tuaj;
Shëron sistemin tuaj digjestiv;
Ndihmon në lehtësimin e gripeve;
Lehtëson kokëdhimbjet, dhimbjet e dhëmbit;
Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe kardiovaskulare;
Ndihmon problemet me gjëndra tiroide;
Ndihmon ciklin menstrual dhe
Përmirëson shëndetin mental.
Një këshillë se si ta gjeni Feng Fu-në: Shtrihuni në stomakun tuaj dhe vendoseni akullin ne qafë, rrini të shtrirë rreth 20 min, nëse nuk keni kohë mund ta mbështillni me një shall . Qe të jetë më efektiv bëjeni këtë çdo ditë para së të hani mëngjesin dhe në mbrëmje para se të flini. Mos u frikësoni nëse pas 30-40 sekondave do ndjeni një nxehtësi në qafën tuaj sepse është normale.

Sipas mjekësisë tradicionale kineze Feng-Fu nuk mjekohet. Në fakt kjo metodë e kthen trupin në balancin e tij psikologjik, siguron shëndet më të mirë dhe e përtërin trupin.

SHPËRNDAJE