Veseli: Haradinajn e kam në xhep

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka thënë se kryeministrin Haradinaj e ka në xhep, derisa është pyetur nga deputetët.

Vesli në seancën e sotme, derisa lexonte pikat e mbetura nga seancat e kaluara, të cilat kërkonte që të votohen, u kundërshtua nga opozita.

Veseli ka thënë se shumica e pikave të mbetura nga seancat e kaluara janë të opozitës, derisa sot kundërshtohen për t’u votuar në Kuvend.

Ai është pyetur nga Albulena Haxiu, se ku e ka kryeministrin Haradinaj, kurse, Veseli ia ka kthyer se e ka në xhep.

“Të gjitha qenka kërkesa të opozitës dhe me pas reagim pse i largon kryetari, agjendës opozitës, ku e ke kryeministrin, qe në xhep”, tha ai.

Veseli vazhdoi duke lexuar pikat e mbetura, ku tha se qenka edhe një margaritarë.

“Shikoni qenka edhe një margaritarë, çka po iu largohemi opozita, pse është shqetësimi, po duan për ta tërhequr sipas gjitha gjasave agjendën për Aida Dërgutin se është për shkarkim“, tha ai.

Në fund janë votuar shumica e pikave, ku deputetët nuk votuan shkarkimin e nënkryetares Aida Dërgutit, e cila ishte kërkesë e Vetëvendosjes

SHPËRNDAJE